Колаж Нова ТвЖурналистка атакува свои колеги за начина, по който проведоха

...
Колаж Нова ТвЖурналистка атакува свои колеги за начина, по който проведоха
Коментари Харесай

Журналистка: Виктор Николаев и Мира Иванова проведоха много слабо интервюто с Бойко Борисов

Колаж Нова Тв

Журналистка атакува свои сътрудници за метода, по който организираха диалога със своя прочут посетител тази заран.

Според Соня Колтуклиева водещите на утринния блок Виктор Николаев и Мира Иванова са провели доста едва изявлението с водача на ГЕРБ Бойко Борисов. Ето цялото мнение, оповестено в нейния профил във фейсбук:

Много едва показване на Мира и Виктор в изявлението с Бойко Борисов. Казвам го със страдание, тъй като одобрявам и двамата.

Премиерът на 3 държавни управления не е елементарен събеседник; би трябвало да си доста добре квалифициран и реактивен за изтънчен двубой с него. Тези двамата не бяха.

Значи, Мира и Виктор въобще не се тормозят като жители и публицисти, че машини никнат като гъби след дъжд из страната, дни преди вота. А те питат Бойко Борисов технически по какъв начин може да бъде осъществена замяна на вота. Не разбрахте ли към този момент?! Кой още да ви го опише?

За жал, Мира и Виктор не демонстрираха никаква реактивност, тъй като единствено глуповато примигнаха на 2 въпроса, които събеседникът им сложи в ефир:

- Даваш 310 000 подаяние - ставаш министър; по този начин босът на Еконт си обезпечи наличие в вероятно държавно управление на Кирил Петков и Асен Василев. Даренията са законни, рече Мира. А пазаруването на министерско кресло е нещо, което не тревожи душите ваши, по този начин ли?! Браво!

- Слави Трифонов записва послание към нацията, че при идващото си включване ще разгласи състава на неговия проекто-кабинет. Забележете: преди ЦИК да е оповестила публично резултатите от изборите на 11 юли! И в случай, че разликата беше по-малко от половин % сред ГЕРБ и Има Такъв Народ.

Аз съм се интересувала от тази тематика. Версията на Има Такъв Народ е, че те са платили на белгийска социологическа организация, на която доста имат вяра и тъй като тя е дала първи резултат на Има Такъв Народ, те се почувствали спечелили. Хайде, холан! Принципно не имат вяра на социолози и непрекъснато ги наказват в последно време, само че в случай че социолозите идват от Брюксел - всичко е ОК.

Снимките, та снимките…един през различен се надпреварват да питат Цветанка, Мира, Виктор. Да беше нова тематика, идѝ-дойдѝ. А то, претоплена гозба: загоряла и смърдяща на “лук и вкиснало ".

В случаи като този се запитвам: в България каква е разликата сред таблоидите и националните малките екрани?! Жълто-калната вълна всичко ли заля!?

Нова телевизия по едно време гърмеше с акция против фейк-нюз. А за какво в този момент става рупор на подправени вести? За да се хареса на един в Дубай и на другия в “Бояна "?! Всъщност, никой не е напълно наясно кой стои зад притежателите на Нова телевизия, като се изключи че сръбският им сътрудник, лице на холдинга от Съединени американски щати, е непосредствен другар на Красимир Гергов, а където е Красимир Гергов там е ма̀зало.

blagoevgrad24.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР